Street View voor Horeca - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
16594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16594,page-child,parent-pageid-2440,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Street View voor de Horeca

Dankzij Google hebben al veel klanten hun weg gevonden naar de vele restaurants over heel de wereld. Een groot deel van het publiek vindt een geschikte horeca locatie via Google. Op de kaart zijn direct de locaties in de buurt te zien, je kunt doorklikken naar recensies en foto’s. Om jezelf te onderscheiden als restaurant of café moet je tegenwoordig goed voor de dag komen. Met Google Street View voor bedrijven laat je de klanten letterlijk in de keuken kijken!

Hoe werkt Google Street View voor de horeca?

Er zijn verschillende manieren om gevonden te worden als horeca onderneming in Google. De top resultaten komen van advertenties, je ziet ook snel de “pins” op de kaart, de meest relevante resultaten worden duidelijk weergegeven. Om hoog te scoren is SEO op jouw website niet meer voldoende. Met een Street View virtuele bedrijfspresentatie scoor je hoger, en je onderscheidt jezelf van de concurrentie. De bekende Street View functie wordt aangevuld met een 360 graden presentatie van je eigen zaak. Zo kan de klant virtueel de sfeer “proeven”. Deze rondleiding met panorama fotografie trekt de aandacht en wekt ongetwijfeld hongerige magen op. In de horeca zijn de ogen minstens zo belangrijk als de smaakpapillen, zeker tijdens de zoektocht naar een leuke eettent.

HD360 virtuele rondleiding , hd business view

Meer online reserveringen

Klanten vinden het vaak lastig om het beste restaurant, café of hotel te kiezen. Vergroot hun vertrouwen met een hoogwaardige virtuele rondleiding waarin mensen uw locatie kunnen ervaren voordat ze deze bezoeken. Deze geweldige virtuele ervaring versterkt het vertrouwen van potentiële gasten en klanten.

Bezoekers die een virtuele tour hebben bekeken bij een restaurant reserveren gemiddeld in 54% van de gevallen. Dit is meer dan 20% zonder virtuele rondleiding. 84% van de mensen die een restaurant reservering boekten op een website met een virtuele tour gaven aan dat dit hun keuze voor een restaurant heeft beïnvloed.

98% van de Nederlanders gebruikt Google om mobiel te zoeken naar lokale bedrijven. Zorg dat u zichtbaar bent wanneer het ertoe doet. Wij helpen u graag om de eerste indruk onvergetelijk te maken met een Google Street View virtuele rondleiding

Gerealiseerde projecten

Uw bedrijf op Google

Door de Google Street View virtuele rondleiding van uw horecaonderneming te maken, ontvangt u ook een mooie vermelding in de regionale zoekresultaten van Google Maps. Zo ziet men direct uw horecaonderneming als men zoekt naar de dichtstbijzijnde restaurants, bars of lunchrooms. Compleet met openingstijden, adresgegevens en telefoonnummer. Uiteraard met de mogelijkheid om een kijkje binnen te nemen. Zo weet u zeker dat de eerste indruk onvergetelijk zal zijn.

HD360 Google Business view VR Cardboard
HD360 Google Business view VR Cardboard

Uw horeca zaak mag gezien worden!

Niet iedereen mag van de Google Street View zomaar naar binnen “rijden”, Google geeft alleen toestemming aan professionele 360 graden fotografen om deze presentaties toe te voegen. Het proces is heel eenvoudig; de fotograaf komt langs op de afgesproken tijd, dat kan tijdens openingsuren. Er worden meerdere panorama foto’s gemaakt op strategische plekken in de horeca gelegenheid met een compacte 360 graden camera. De beelden kunnen worden direct na goedkeuring toegevoegd aan Google Street View. Vervolgens kan deze virtuele rondleiding door iedereen worden bekeken.

Neem contact op met HD360

Neem contact op!

Wilt u meer informatie of direct een afspraak inplannen? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Google Business View Video

Bekijk hier de officiële Google Maps Business View video en zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen over Google Street View, 360° fotografie en virtual tours.

Overtuigd van de voordelen?

Maak vandaag nog een afspraak en laat uw bedrijf van zijn mooiste kant zien!