Voordelen van Google Street View voor bedrijven - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
2494
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2494,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Voordelen van Google Street View

Elk bedrijf is anders met elk zijn unieke kwaliteiten, diensten en producten. laat ook uw organisatie van zijn mooiste kant zien in de Google zoekmachine, Google Street View en Google Maps.
GOOGLE STREET VIEW

Word vaker gevonden met Street View voor bedrijven

Hoog scoren in Google is belangrijk voor elke onderneming. Om bovenaan te staan moet je veel tijd investeren of hoge kosten maken. Met Street View voor bedrijven wordt het eenvoudiger om hoger te scoren met minder kosten. Je ziet het resultaat op de volgende manieren:

De voornaamste zoekpagina van Google laat bovenaan de voornaamste resultaten zien. Met een Street View virtuele tour wordt jouw bedrijf bij deze resultaten weergegeven.

Google biedt meer dan zoeken alleen. De gekoppelde Google Places pagina zal meer bezoekers trekken wanneer je een virtuele presentatie van jouw zaak kunt tonen

Google Maps is duidelijk vertegenwoordigd, bovenaan de zoekresultaten. De kaart is direct verbonden met Street View en de bijbehorende presentatie die iedereen een kijkje geeft in jouw zaak.

Google Street View voor Automotive

De Voordelen op een rijtje…

Mooie vermelding

In de meest gebruikte zoekmachine ter wereld.

Betere Vindbaarheid

Genereer meer traffic en verhoog uw omzet.

Schep Vertrouwen

Laat zien wie u bent en wat u doet.

Geschikt voor alle devices

Dus ook voor op de VR brillen, smartphone en tablets.

Geen extra tijd

Snel en neemt geen extra tijd in beslag.

Eenvoudige navigatie

Start met 1 druk op de knop de navigatie naar uw organisatie.

Eenmalige investering

Geen terugkerende kosten uw tour wordt gratis gehost door Google.

Social Media Ready

Deel uw virtuele tour eenvoudig op Facebook, Twitter en Google plus.

Kijken + Reageren = Interactie

“Awareness” en “Engagement” ofwel gezien worden en in contact treden met jouw klanten, dat is mogelijk met een Street View virtuele tour. De afstand tussen ondernemer en klant wordt met een visuele presentatie plotseling veel kleiner met deze gevolgen:

. De bezoeker zal direct een vertrouwd gevoel krijgen bij de onderneming, zien is immers geloven.

Klanten kunnen ook direct reageren op de presentatie waarmee een band ontstaat tussen ondernemer en klant.

In één oogopslag worden de producten en diensten getoond aan de hele wereld. Een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Google Street View voor Detailhandel

Eenmalige investering

Voor de meeste diensten online moet je steeds opnieuw betalen, een presentatie op Street View brengt geen terugkerende kosten met zich mee. Het biedt namelijk ook een meerwaarde voor Google. Zo kun je kosteneffectief jouw eigen virtuele tour laten maken. Zo werkt het:

HD360 hanteert eenmalige kosten om de beelden te maken en toe te voegen aan Google Street View. Je weet dus exact wat de totale kosten zijn

De ondernemer behoudt de auteursrechten op het beeldmateriaal, je hebt de volledige vrijheid om de beelden te publiceren waar je maar wilt.

Laat jouw onderneming zien aan de hele wereld, je hebt daarbij de vrije keuze om je te richten op een specifieke doelgroep of klanten in jouw regio.

Google Street View voor Horeca
VOORDELEN GOOGLE STREET VIEW

Overtuigd van de voordelen?

Maak vandaag nog een afspraak en laat uw bedrijf van zijn mooiste kant zien!