Onze Werkwijze - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Afspraak maken

In samenspraak met u, plannen wij de opnames in. Dit wordt uiteraard gedaan op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. U ontvangt van ons de bevestigen samen met een handige checklist. Deze kunt u voorafgaand aan de opnames zelf doorlopen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Opnames op locatie

Op de afgesproken datum zal de fotograaf uw winkel of bedrijf bezoeken. Afhankelijk van de totale oppervlakte zullen de opnames tussen de 1 en 3 uur duren. De opnames zullen de normale werkzaamheden niet hinderen. Met betrekking tot de privacy zullen eventuele werknemers of klanten ten alle tijden onherkenbaar gemaakt worden.

Bewerking in de studio

In de studio zal een selectie gemaakt worden van het materiaal. Alleen de allerbeste foto’s worden geselecteerd en bewerkt. De virtuele rondleiding zal geproduceerd worden met een kwaliteit die velen malen hoger ligt dan de door Google vereiste specificaties.

De Google bedrijfspagina zal worden aangemaakt en geverifieerd. De contactgegevens zullen worden gecontroleerd en waar nodig worden aangepast.

Uw virtuele tour op uw website en Facebook

Ten slotte, ontvangt u van ons alle foto’s rechtsvrij voor eigen gebruik. Dit in combinatie met een eenvoudige handleiding om de virtuele rondleiding op uw eigen website en Facebook te plaatsen. Indien u hulp nodig heeft met het plaatsen van de virtuele rondleiding op uw website of Facebook, helpen wij u uiteraard graag. De virtuele rondleiding blijft op Google Street View staan tot dat u deze hier zelf afhaalt of vervangt voor een nieuwe.