Street View voor Detailhandel - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
16662
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16662,page-child,parent-pageid-2440,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Street View voor Detailhandel

Google Street View voor de Detailhandel

Leuk hoor dat online shoppen, toch gaat er niets boven een bijzonder winkeltje ontdekken waar je nog niet eerder geweest was. Van een grote winkelketen tot een piepklein winkeltje in de middle of nowhere, iedereen vecht om aandacht in Google. Want dat is meestal de eerste plek waar nieuwe klanten kennismaken met jouw zaak. Je kunt maar één keer je eerste indruk maken, zorg er dan voor dat die indruk verpletterend is! Met Google Street View voor bedrijven is het mogelijk, nodig jouw klanten virtueel uit met een prachtige 360 graden presentatie.

Nieuwe manier van zoeken op Google

De meeste winkels worden gevonden via Google, de algoritmes en de indeling van Google veranderen regelmatig. Het is een hele klus om jouw zaak te laten verschijnen op de eerste pagina, of het wordt een dure grap. Om jezelf te onderscheiden van de concurrentie, en zeker ook de online webshops, moet je de klant overhalen om langs te komen. En net zoals je als ondernemer weet hoe belangrijk de etalage is, moet je ook weten hoe belangrijk een online visuele aanwezigheid is. Niet alleen voor de klant, maar ook voor Google. Als je hoog wilt scoren moet je gezien worden op Google Maps en op Google Street View, dat zijn namelijk de eerste resultaten die vertoond worden. Met een Google Street View panorama presentatie staat jouw zaak direct op een A-locatie!

HD360 virtuele rondleiding , hd business view

Overal online te vinden

Niet alleen scoor je met een panorama presentatie hoger in Google, je kunt de virtuele rondleiding ook toevoegen aan je eigen website en delen via social media. Omdat Google diensten overal werken zonder extra plug-ins of apps kan iedereen jouw zaak bekijken. Op een PC of laptop en mobiel, via Windows, Android en Apple, het werkt gewoon!

Geef jouw “offline” winkel een “online” 360 graden etalage met Google Street View voor de detailhandel.

Gerealiseerde projecten

360 graden fotografie

Je kent ongetwijfeld Google Street View. Wellicht wist je niet dat het mogelijk is om het interieur van jouw zaak ook toe te voegen. Dit gaat via een geautoriseerd 360 graden fotograaf die fotomateriaal mag toevoegen aan Street View. De fotograaf maakt een afspraak, komt langs wanneer het jou uitkomt en maakt foto’s die jouw winkel perfect laten zien, compleet in 360 graden. Je hoeft er de zaak niet voor te sluiten, het proces gaat snel en zonder overlast. Daarna worden de beelden gekoppeld aan de bekende Google Street View en iedereen kan jouw winkel online bekijken. Zo scoor je hoger in Google en verleid je klanten een bezoek te brengen.

HD360 Google Business view VR Cardboard
Neem contact op met HD360

Neem contact op!

Wilt u meer informatie of direct een afspraak inplannen? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Google Business View Video

Bekijk hier de officiële Google Maps Business View video en zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen over Google Street View, 360° fotografie en virtual tours.

Overtuigd van de voordelen?

Maak vandaag nog een afspraak en laat uw bedrijf van zijn mooiste kant zien!