Google Mijn Bedrijf perfect ingesteld voor het meeste rendament!
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17313
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17313,page-child,parent-pageid-17290,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Mijn Bedrijf

Er is voor een bedrijf niets belangrijker dan een goede vindbaarheid, en dat geldt ook voor jouw onderneming. Klanten moeten moeiteloos de weg kunnen vinden naar jouw diensten, of dat nu online of offline is. HD360 gaat geen uitdaging uit de weg als het gaat om het behalen van optimale zoekresultaten met diensten van Google. Wij zorgen niet alleen voor een goede positie van jouw bedrijf binnen de zoekmachines, maar we geven jouw bedrijfsgegevens ook zo optimaal mogelijk weer.

Optimalisatie Google Mijn Bedrijf-account

HD360 vermeld relevante bedrijfsinformatie en zorgt dat deze een perfecte weergave tonen in de zoekmachines. Daarnaast worden jouw gegevens ook direct vermeld in de vele andere diensten van Google zoals bijvoorbeeld Google Maps. Doordat wij specialist zijn op het gebied van allerlei Google diensten, kunnen wij je altijd en overal mee van dienst zijn.

HD360 wijst klanten de weg naar jouw bedrijf

HD360 gaat niet 1 uitdaging uit de weg. Door onze ruime ervaring en vakkundig team van specialisten zijn wij in staat om jouw onderneming op een professionele wijze weer te geven via Google Mijn Bedrijf. Hierdoor ondervind je direct resultaat. Wij zorgen ervoor dat zodra er gezocht wordt naar jouw bedrijf, jouw klanten een prachtig overzichtelijk en up-to-date overzicht zien aan de rechterzijde in de zoekresultaten. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat je op mobiele devices goed vindbaar bent. Een weergave van Google Mijn Bedrijf vind je bij mobiele zoekopdrachten dan ook direct bovenaan de weergegeven resultaten.

Welke voordelen heeft Google Mijn Bedrijf?

Up to date zijn is niet alleen offline belangrijk, maar ook zeker online. Met Google Mijn Bedrijf heb je de mogelijkheid om bedrijfsgegevens zoals bijvoorbeeld de openingstijden, actueel te houden. HD360 zorgt ervoor dat de informatie omtrent jouw bedrijf correct wordt ingevoerd én bijgehouden. Dit verbetert de klantervaring wat wellicht wel weer leidt tot een positieve recensie in Google review.

 

Wij voorzien jouw publiek altijd van de meest recente en juiste informatie. Natuurlijk weten wij ook als geen ander hoe Google Mijn Bedrijf kan bijdragen aan een goede zichtbaarheid voor jouw doelgroep. Zoekt een klant in Google Search naar jouw bedrijf? Dan wordt overzichtelijk weergegeven voor welke diensten of producten de klant bij jou terecht kan, of tot hoe laat je geopend bent. Daarbij wordt deze dienst van Google ook weergegeven in Google Maps.

Handig, want zo heeft de klant niet alleen relevante gegevens ter beschikking, maar ook nog eens de juiste route! HD360 is gespecialiseerd in het opzetten van succesvolle Google Mijn Bedrijf pagina’s, en garanderen dan ook een perfecte vindbaarheid van jouw bedrijf of onderneming.

HET LAATSTE GOOGLE NIEUWS

VOLG ON OP SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en Google zoekmachine optimalisatie.