Street View voor Automotive - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
16616
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16616,page-child,parent-pageid-2440,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Street View voor Automotive

Iedereen kent Street View wel, die handige visuele wereldkaart waarmee je elke stad, elke locatie en elk gebouw kunt bekijken alsof je er zelf langs rijdt. Als autodealer heb je vast al eens je eigen pand opgezocht, ziet de gevel er netjes uit? Jammer dat je niet even een kijkje kunt nemen in de showroom… Dat is precies de gedachte die veel klanten ook hebben. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om via Google Street View die showroom wel te bezichtigen, dankzij een fotograaf die op locatie 360 graden foto’s maakt en die toevoegt aan Street View.

De automotive sector is visueel

Auto’s zijn prachtig om naar te kijken, mensen die op zoek zijn naar een nieuwe auto zoeken naar dealers in de buurt. De eerste zoektocht vindt plaats via Google. Als jouw website goed geoptimaliseerd is sta je op de eerste pagina met een tekstje en een linkje. Een foto zou veel aantrekkelijker zijn toch? Jouw zaak direct op de Google kaart die bovenin de zoekresultaten staat is nog beter. En als je op Street View klikt en de klant virtueel in de showroom kan stappen…alleen de geur van een kop koffie en lederen bekleding ontbreekt nog! Laat de showroom zien op Google Street View, nodig de klanten uit om langs te komen. Je hebt de auto’s gezien, kom nu proefrijden!

HD360 virtuele rondleiding , hd business view

Deze Virtuele Showroom werkt overal

Met Google Street View voor bedrijven zijn er geen plug-ins nodig, je hoeft geen Windows PC te gebruiken of een speciale browser te gebruiken, “it just works!”. Jouw bedrijf is direct zichtbaar in Google, de klant kiest Street View en kan direct in de showroom stappen om zo de glimmende bolides in volle glorie bekijken. Op de PC, laptop, tablet en smartphone. Het is ook mogelijk de presentaties direct te koppelen aan de ondernemerspagina of op social media zoals Facebook.

Gerealiseerde projecten

360 Graden Fotografie

Elke autoverkoper die foto’s moet maken van een nieuw binnengekomen occasion weet dat een mooie foto maken echt niet eenvoudig is. Daarom stelt Google hoge eisen aan fotografen die Street View winkel tours mogen toevoegen. Onze fotografen zijn gecertificeerd door Google en mogen deze 360 graden presentaties maken. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een speciale camera. De beste beelden worden als virtuele tour toegevoegd aan Google Street View. Je hoeft er de winkel niet voor te sluiten, de apparatuur is onopvallend en de fotograaf werkt subtiel en efficiënt.

HD360 Google Business view VR Cardboard
Neem contact op met HD360

Neem contact op!

Wilt u meer informatie of direct een afspraak inplannen? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Google Business View Video

Bekijk hier de officiële Google Maps Business View video en zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen over Google Street View, 360° fotografie en virtual tours.

+168

Fully Equipped Demos

Join +47,000 satisfied customers.