Over HD360 - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
14968
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14968,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Ondernemen met het oog op de toekomst…

100%

Liefde

Liefde voor de dingen die we maken. Mooie dingen maken... daar licht onze passie!

100%

Up-To-Date

Door continu in te spelen op de nieuwste trends en innovaties weten wij onze cliënten een voorsprong te geven op de concurrentie.

100%

Orgineel

Geen kopietjes of slappe aftreksels. Creatieve en originele ideeën daarmee versterken wij uw online vindbaarheid.

100%

Eerlijk

Eerlijke prijzen, eerlijke afspraken en doelstellingen. Wij praten er niet om heen maar vertellen waar het op staat.

Beter in Beeld

Wie we zijn…

Uw ideale partner voor de toekomst. In de loop der jaren hebben wij ons team uitgebreid met young professionals en ervaringsdeskundige met ieder zijn eigen specialisatie op het gebied van mooie beelden en online vindbaarheid.

Wat we doen…

Ondernemen met het oog op de toekomst. Wij zien kansen waar andere weg kijken. Door samen te werken zetten wij ondernemers op de digitale kaart.

Hoe we het doen…

Door ons zelf te blijven. Realistische doelen stellen en stap voor stap ons zelf blijven verbeteren zodat wij onze klanten optimaal resultaat kunnen bieden.

Onze filosofie…

Een van de belangrijkste factoren die het succes van de organisatie bepalen, is het geheel van waarden, normen en basisveronderstellingen die worden gedeeld in een organisatie. Bedrijven moeten kernwaarden en een kerndoel hebben. De dynamiek van het vasthouden van de kern vormt de basis van bedrijven die in staat zijn crises te overleven en superieure prestaties op de lange termijn neer te zetten.

Ons idee…

Wij trekken ons eigen plan en lopen niet met de massa mee. Door elke dag te streven naar de hoogste kwaliteit en de beste service onderscheiden wij ons van de rest. Dit maakt ons uniek.

Wij zijn van mening dat het beter is om het te laten zien als er over praten. Eerst zien dan geloven.

Nieuwsgierig naar wat HD360 voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op!

EIGENZINNIG, EIGENWIJS OP EIGEN KRACHT

MISSIE

Onze missie is onze opdrachtgevers te verzekeren van de allerbeste online oplossingen op basis van onze kernbeginselen: professionaliteit, transparantie, vertrouwen en maximale return on investment (ROI) voor zowel de opdrachtgevers als onze medewerkers.

KERN WAARDEN

De kernwaarden van HD360 zijn gebaseerd op alles waar we als organisatie waarde aan hechten. Dit standpunt vormt een sterke basis die ons voorschrijft hoe we dienen te werken. We streven er naar onze kernwaarden in de praktijk te brengen bij alles alles wat we doen voor onze cliënten en onze werknemers.

  • Integriteit en eerlijkheid – We geloven sterk in het Nederlandse gezegde: eerlijk duurt het langst. En onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is richtingbepalend bij alles wat we doen.
  • Professionaliteit – We zijn van mening dat professionele mensen in een professionele setting de beste kansen hebben op het bereiken van professionele resultaten.
  • Transparantie – De modellen die we hanteren rondom de kwaliteit van onze producten en het bepalen van de prijzen die we in rekening brengen zorgen er in hoge mate voor dat de belangen van onze cliënten en onze eigen bedrijfsbelangen samen vallen.
  • Partnerschap – We doen wat we kunnen om voor onze cliënten een echter partner te zijn. Hierbij willen we uitstijgen boven de functie van een bedrijf dat alleen maar afgesproken diensten verleent.
  • Winstgevendheid van ieders investeringen – We willen komen tot maximale winstgevendheid van investeringen voor alle partijen die hier aan bijdragen. Dit betreft zowel onze cliënten, als onze partners, als onze aandeelhouders, ons management en onze werknemers.

VISIE

Onze visie is dat wij ons ontwikkelen tot de beste aanbieder van online oplossingen in de BENELUX. Dat doen wij door te ondernemen met het oog op de toekomst en in te spellen op de ontwikkelingen in de steeds veranderende markt. Door vast te houden aan onze kernwaarden en kennis te delen uitgroeien tot de nummer 1.

HD360 is onderdeel van General Marketing Nederland

De producent van bedrijfsreportages, drone videos, televisieprogramma’s en commercials.

General Marketing Nederland is een full service online marketing bureau met de nadruk op beeld.

bedrijven van binnen

Een business-to-consumer platform om de online vindbaarheid van de virtuele tours van de ondernemers in de BENELUX te verbeteren.