Evenementen Live-Streamen op Youtube, Facebook of eigen website.
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17464
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17464,page-child,parent-pageid-17481,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Evenementen live streamen

HD360 beschikt over de nieuwste technieken en methodes voor het live streamen van evenementen op internet. U kunt er voor kiezen om de uitzending gratis te delen op verschillende kanalen zoals YouTube, Facebook of Twitch. Ook is er de optie om de live stream alleen tegen betaling toegankelijk te maken voor bezoekers. Dit kan o.a. op de eigen website door middel van een speciaal door HD360 ontwikkelde software. Wij informeren u graag over de mogelijkheden over het live streamen van uw evenement.

Live Stream HD360 evenementen

Live streamen van congressen en seminars

Maak uw congres of seminar toegankelijk voor een wereldwijd publiek door middel van een live stream van HD360. Met jaren ervaring op het gebied van televisie uitzendingen met live publiek, talkshows en livestreams heeft HD360 veel kennis en apparatuur in huis om uw livestream tot in de puntjes te verzorgen. HD360 beschikt over een eigen regiewagen met de meest geavanceerde apparatuur waaronder highspeed sateliet verbinding. Hierdoor kunnen wij overal en altijd streamen (0ok als er op locatie geen internet beschikbaar is).

VOLG ON OP SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en Google zoekmachine optimalisatie.