Virtual Reality / VR Bedrijfsfilm laten maken voor bedrijven.
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17474,page-child,parent-pageid-17481,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

VR Bedrijfsfilm

Als bedrijf zijnde wilt u natuurlijk zo veel mogelijk opvallen. Een bedrijfsfilm is hiervoor een uitstekende oplossing. HD360 is een gespecialiseerd videoproductiebedrijf welke middels 360 graden opnametechniek een virtual reality bedrijfsfilm kan realiseren. Deze video’s zijn via VR brillen te bekijken zoals de Samsung Gear VR, Oculus Rift of Google Cardboard, maar kunnen ook binnen uw website of social media geïntegreerd worden om uw klanten een onvergetelijke ervaring te geven.

HD360 Google Business view VR Cardboard

Mogelijkheden virtual reality bedrijfsfilm

Met een virtual reality bedrijfsfilm kunt u uw bedrijf op een unieke manier vertonen. U kunt uw klanten bijvoorbeeld een rondleiding geven door een productieproces of op afstand een product of dienstverlening bekijken. Een VR bedrijfsfilm kan op deze manier voor een grote toename aan naamsbekendheid zorgen en is de ideale manier om uw organisatie te promoten. Ook is het mogelijk om via simulatie op afstand trainingen te geven aan verschillende doelgroepen. De consument krijgt door middel van VR een beter beeld van uw bedrijf of merk waardoor er meer vertrouwen ontstaat en u bespaart de consument kostbare tijd, doordat ze niet fysiek aanwezig hoeven te zijn op uw locatie.

Professionele VR bedrijfsfilm

Het maken van een VR bedrijfsfilm begint bij een goed verhaal. Daarom is het belangrijk dat we alles te weten komen van uw bedrijf. Na onze analyse regiseren wij het verhaal voor een pakkende bedrijfsfilm waarmee u als bedrijf onderscheid kunt maken. Zodra het script is uitgewerkt regelen wij de apparatuur, locaties en crew die nodig zijn om uw VR bedrijfsfilm te realiseren. We gebruiken uitsluitend de nieuwste apparatuur, technologieën en zijn in het bezit van verschillende high-end camera’s en drones, zodat we vanuit alle hoeken kunnen filmen. De kosten voor een VR bedrijfsfilm worden bepaald door verschillende factoren maar vallen over het algemeen erg mee. Wilt u meer weten over de kosten voor het maken van een bedrijfsfilm, dan kunt u contact opnemen met ons team, zodat we met een aantal korte vragen snel een indicatie kunnen geven.

Live Stream HD360 evenementen

VOLG ON OP SOCIAL MEDIA

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en Google zoekmachine optimalisatie.