Bestel een Uber vanuit Google Maps - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17130
post-template-default,single,single-post,postid-17130,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Bestel een Uber vanuit Google Maps

Bestel een Uber vanuit Google Maps

Uber in Google MapsMet een nieuwe update van Google Maps kun je een Uber bestellen zonder dat je daarvoor de app hoeft te hebben. Zo toont Google naast opties voor openbaar vervoer en looproutes ook taxi’s, als er tenminste een Uber-chauffeur in de buurt is.

Bestel vanaf nu een Uber vanuit de Google Maps app

Wanneer je in Google Maps een route opzoekt kun je kiezen uit verschillende opties. Zo toont de app hoe lang het lopen is of welke opties er zijn voor het openbaar vervoer. Je krijgt ook een optie te zien waarmee je een taxi kunt bestellen, en in de nieuwste update ondersteunt de kaartenapp ook Uber. Je ziet dan op de kaart of er een chauffeur van de populaire taxiservice in de buurt is. Dit wordt aangegeven met een icoontje van een auto.

Uber-app niet nodig, wel een account

Het mooie aan deze nieuwe functie is dat je de Uber-app niet eens hoeft te downloaden. Je kunt namelijk direct vanuit Google Maps een auto bestellen, in verschillende prijscategorieën zoals bij Uber gebruikelijk is. Het enige wat je wel nodig hebt is een account van Uber. Mocht je deze nog niet hebben, dan kun je deze ook vanuit de Google Maps app aanmaken. Om gebruik te maken van deze nieuwe functie moet je de meest recente versie van de applicatie downloaden, dit is versie nummer 9.43.2. De update is beschikbaar voor iOS en Android en je kunt hem hierdownloaden.

Bron: winmag
Geen reactie's

Geef een reactie