Google Street View voor colleges en scholen - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17092
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17092,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Street View voor scholen en colleges

Jongeren van nu zijn veel meer visueel ingesteld dan voorheen. Door snel internet, smartphones en social media is de kracht van het beeld een steeds grotere rol gaan spelen. Dat zie je aan diensten als Google Street View, dé manier om een locatie snel op te zoeken en te bekijken, waar je ook bent. Bij de keuze van een school is internet de eerste plaats om informatie te vergaren, ook hier is visuele informatie vaak de doorslaggevende factor. Met een Street View presentatie voor scholen en colleges is het mogelijk alle kenmerken van de school te presenteren zonder een woord te lezen.

Google Street View College Campagne

Google Street View College Campagne

Speciaal voor colleges en scholen hebben wij een pakket samen gesteld om ook uw educatieve instelling van zijn mooist kan te laten zijn. Inbegrepen in het Google Street View College Pakket is:

Virtuele rondleiding in HDR

Professionele Fotoreportage

Intergatie Google Maps en Google Street View

Intergratie Social Media

Gratis Hosting

Google Street View College Campagne

Een school moet met zijn tijd meegaan

 

Het is van groot belang dat een opleiding aansluit op de belevingswereld van de student. Kennis overdragen kan op vele verschillende manieren, uit onderzoek is gebleken dat visuele informatie beter wordt opgeslagen dan alleen maar tekst. Naast de verschuiving in lesmateriaal begint dit proces al bij de voordeur. Door nieuwe studenten een virtuele rondleiding te bieden waarin alle kenmerken en mogelijkheden van de opleiding worden getoond krijgt de student direct een duidelijk beeld van de opleiding. Denk aan de computerfaciliteiten, de gemeenschappelijke ruimtes en de diverse faciliteiten waar studenten behoefte aan hebben.

Virtuele rondleiding met Google Street View

Een groot pluspunt van Street View is de mogelijkheid om de omgeving te bekijken alsof de kijker midden op straat staat. Deze technologie kan ook worden toegepast op scholen en colleges, direct gekoppeld aan de Google Street View pagina. Er komt een fotograaf op locatie die geautoriseerd is door Google. In overleg met de opdrachtgever worden 360 graden panorama foto’s gemaakt op verschillende, strategische plekken. Deze beelden worden toegevoegd aan het juiste adres op Google Maps en zijn daarmee ook via Street View te bekijken. Het is een compleet transparant proces met een minimale tijdsinvestering.

Google Street View College Campagne

Social Education

Wat is er nu meer sociaal dan een opleiding? Hier komen studenten samen met als doel kennis vergaren onder begeleiding van vakkundige docenten. De Google Street View presentaties kunnen direct gekoppeld worden en gedeeld via de bekende social media diensten, en ze kunnen op websites worden weergegeven zonder de noodzaak voor externe plug-ins. Daarnaast is de virtuele rondleiding op uw school direct te vinden via de Google zoekmachine. Organisaties met “rich content” zoals een Street View presentatie worden hoger weergegeven dan andere pagina’s.

Wij werken o.a. voor:

Neem contact op met HD360

Neem contact op!

Wilt u meer informatie of direct een afspraak inplannen? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Google Business View Video

Bekijk hier de officiële Google Maps Business View video en zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen over Google Street View, 360° fotografie en virtual tours.

Overtuigd van de voordelen?

Maak vandaag nog een afspraak en laat uw bedrijf van zijn mooiste kant zien!