Ook Curaçao is nu te zien op Google Street View - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17406
post-template-default,single,single-post,postid-17406,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Ook Curaçao is nu te zien op Google Street View

Google Street View HD360

Ook Curaçao is nu te zien op Google Street View

Van de Koningin Emma Pontjesbrug, de Handelskade tot de Kleine Knip. De mooiste plekken van Curaçao verkennen is nu een heel stuk makkelijker geworden. Want ook het Caribische eiland is inmiddels toegevoegd aan Google Street View. Zo wordt het dus nog eenvoudiger om door de straten van het eiland te navigeren en lokale bedrijven te zoeken.

Curaçao Toeristen Bureau

Google werkte hiervoor samen met het Curaçao Toeristen Bureau om op Curaçao beelden van het eiland in 360 graden te maken. Daarnaast zijn er ook veel 360 graden-panorama’s gemaakt van de mooiste bezienswaardigheden op Curaçao’s. De beelden zijn allemaal gemaakt met de Street View Trekker, een rugtas waar een camera uitsteekt. Grote Knip, Playa Grandi en nog veel meer locaties zijn op deze manier mooi in beeld gebracht. Zodat jij ook vanuit thuis kan genieten van deze bijzondere omgevingen.

Trekker - Fort Beekenburg
Fort Beekenburg

Bedrijven op Curaçao

Bedrijven op Curaçao hebben hard gewerkt aan hun eigen digitale transformatie. Zo hebben ze via Google Mijn Bedrijf nuttige informatie voor hun klanten toegevoegd aan Google Maps. Daardoor is het nu makkelijker dan ooit om op Curaçao bedrijven, openingstijden, foto’s en reviews van klanten te vinden.

Premier Rhuggenaath van Curaçao maakte het nieuws dat het eiland op Google Street View gisteren bekend op Dolfijn FM, dat eind 2016 een petitie voor Street View was gestart. Curaçao is nu dus te verkennen via Google Street View via het web, maar ook op Android en iOS devices.

Dankzij Google Street View is het nu mogelijk om heel Curaçao en onze maatschappij te ontdekken. Door al onze straten te laten zien, kan iedereen een goed gevoel krijgen bij de saamhorigheid en diversiteit die ons eiland zo uniek maken,” aldus Eugene Rhuggenaath, Minister President, Curaçao.

Trekker - Kokomo Beach
Kokomo Beach
Trekker - Playa Porto Mari
Playa Porto Mari
Bron: dutchcowboys.nl

Geen reactie's

Geef een reactie