Google Crowdsource laat je Google-diensten verbeteren - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
16847
post-template-default,single,single-post,postid-16847,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Crowdsource laat je Google-diensten verbeteren

Google Crowdsource laat je Google-diensten verbeteren

Google Crowdsource laat je Google-diensten verbeteren

Veel Google-diensten, zoals Maps en Translate, worden beter gemaakt doordat gebruikers correcties en nieuwe informatie toevoegen. Met de Google Crowdsource-app wordt het eenvoudiger om bij te dragen.

Google Crowdsource

Google maakt steeds meer gebruik van machine learning om zijn diensten effectiever en preciezer te laten werken. Dat houdt in dat de systemen zichzelf steeds verbeteren. Daarbij zorgt input van gebruikers voor waardevolle informatie. Met de appCrowdsource kun je zelf ook bijdragen aan handschriftherkenning en aan vertalingen.

Bij het opstarten van Crowdsource krijg je de vraag welke talen je vloeiend spreekt en in die talen zul je dan ook korte ’taken’ voorgeschoteld krijgen. Deze duren volgens Google tussen de 5 en 10 seconden en bestaan bijvoorbeeld uit het beoordelen van Google Translate-vertalingen.

Screenshot van Google Crowdsource voor Android

Verder word je gevraagd de tekst uit afbeeldingen in te voeren, zelf vertalingen voor Google Translate te geven, geschreven teksten in te typen en Google Maps-vertalingen te geven.

Screenshot van Google Crowdsource voor Android

Beschikbaarheid

Je kunt de Crowdsource-app installeren door op de onderstaande knop te drukken. De app is beschikbaar voor smartphones en tablets met Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich en hoger.

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Geen reactie's

Geef een reactie