Google Maps gaat tankstations en restaurants langs de route tonen - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17821
post-template-default,single,single-post,postid-17821,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Maps gaat tankstations en restaurants langs de route tonen

HD360 Google Maps Nieuws

Google Maps gaat tankstations en restaurants langs de route tonen

Google geeft de Maps-dienst een update met ‘zoeken langs de route’. Deze optie maakt het mogelijk om eenvoudig naar tankstations, restaurants en koffietentjes in de buurt van een route te zoeken. Voorlopig werkt de functionaliteit alleen in de VS.

In de VS toont Google Maps nu een balk ‘Search along route’, schrijft AndroidPolice. De dienst geeft daarbij vier standaardopties wat betreft points of interest: zoeken op tankstations, restaurants, supermarkten en koffietentjes. Daaronder is een zoekbalk die het invoeren van andere termen mogelijk maakt.

Bij een zoekactie toont Google Maps waar bijvoorbeeld de tankstations in de buurt van je route zijn, met een schatting van de extra tijd die het kost om ze te bereiken. Bij tankstations toont de dienst eveneens wat de benzineprijzen zijn. Voorlopig is de functionaliteit alleen in de VS te gebruiken, wanneer deze naar de Benelux komt is niet bekend. De mogelijkheid om langs de route naar points of interest te zoeken was een veelgevraagde feature. Dit was een van de eigenschappen waarmee navigatiediensten als TomTom zich konden onderscheiden van Google Maps.

In Europa heeft Google Versie 9.14 van de Maps-app uitgebracht. Deze update maakt het mogelijk om geschatte aankomsttijden voor auto, ov, lopen of fietsen te vergelijken.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie