Google Maps laat gebruikers locaties delen om uitjes te plannen - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17421
post-template-default,single,single-post,postid-17421,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Maps laat gebruikers locaties delen om uitjes te plannen

Google Maps laat gebruikers locaties delen om uitjes te plannen

Google Maps krijgt een optie om locaties, zoals restaurants, met vrienden te delen om het makkelijker te maken om uitjes te plannen.

Gebruikers kunnen een locatie die zij samen met vrienden willen bezoeken indrukken om de plek toe te voegen aan een lijst van suggesties, maakt Google bekend op zijn blog.

Vervolgens kunnen zij die lijst delen met vrienden via WhatsApp, Facebook Messenger of een andere dienst. Gebruikers kunnen de lijst bekijken en zelf locaties toevoegen als suggestie. Ook kunnen zij op een locatie stemmen om hun voorkeur aan te geven.

De locatieplanner wordt deze week beschikbaar voor Google Maps op zowel Android als iOS.
Geen reactie's

Geef een reactie