Google Maps test een nieuwe Instant Messaging-functie - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17386
post-template-default,single,single-post,postid-17386,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Maps test een nieuwe Instant Messaging-functie

Google Maps test een nieuwe Instant Messaging-functie

Er zijn tegenwoordig zoveel apps voor instant messaging op onze smartphones dat velen van ons zich overweldigd voelen door het enorme aantal manieren waarop we met anderen kunnen communiceren.

Nu lijkt het erop dat Google Maps instant messaging-mogelijkheden aan de app toevoegt, waarbij sommige gebruikers een nieuw menu-item ‘Berichten’ ontdekken in wat een test van de nieuwe functie lijkt te zijn.

Als je er bijvoorbeeld aan denkt om Kaarten van je telefoon te verwijderen in een poging om buiten het netwerk te blijven, lijkt het er niet op dat je met de nieuwe functie kunt chatten met vrienden; in plaats daarvan is het ontworpen om u te verbinden met bedrijven, wat nogal nuttig zou kunnen blijken.

Als je ooit hebt gemerkt dat je op zoek was naar openstaande tijden of als je niet direct bedrijven kon bellen om informatie te krijgen, zou deze nieuwe functie een grote verbetering kunnen betekenen voor de navigatie-app.

In kaart brengen

Reddit gebruiker sanju2cool heeft schermafbeeldingen van het nieuwe Berichten-menu gepost – hoewel er nog geen afbeeldingen van echte chats met bedrijven zijn, laten de screenshots wel zien dat je een bedrijf zou moeten kunnen contacteren door naar zijn Google-pagina te gaan en op ‘Bericht’ te klikken.

Met de nieuwe functie kun je geen contact maken met vrienden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je wordt gebombardeerd met berichten wanneer je ergens probeert te navigeren.

Natuurlijk moeten bedrijven de functie inschakelen zodat u op deze manier contact met hen kunt opnemen en, net als met elke Google Maps-test, kunnen slechts een beperkt aantal gebruikers instant messaging gebruiken voordat het wordt uitgebreid openbaar.

Er is nog geen bericht over wanneer alle gebruikers de nieuwe functie kunnen gebruiken, maar het is de moeite waard om uw Google Maps-app te controleren om te zien of u een van de weinige gebruikers bent die zijn geselecteerd om het uit te proberen.

Geen reactie's

Geef een reactie