Google Maps test rapporteren van flitspalen tijdens navigeren - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17416
post-template-default,single,single-post,postid-17416,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Maps test rapporteren van flitspalen tijdens navigeren

Google Maps test rapporteren van flitspalen tijdens navigeren

Google test in een aantal landen een nieuwe functie waarmee flitspalen en verkeersongelukken kunnen worden gerapporteerd tijdens het navigeren in Google Maps. De functie is nog niet officieel aangekondigd.

Met de nieuwe functie in Google Maps kunnen verkeersdeelnemers ongelukken en flitspalen doorgeven aan Google en die kunnen dan worden toegevoegd aan informatie die wordt getoond tijdens het navigeren.

De Nederlandse woordvoerder van Google, Rachid Finge, kon nog niet zeggen of deze functie ook naar Nederland komt.

Het rapporteren van ongevallen op de weg, flitspalen en snelheidscontrole kon al wel in de navigatieapp Waze. Deze app werd in 2013 gekocht door Google.
Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie