Google Street View-update brengt satellietweergave en 'vertrouwde fotografen' - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
16854
post-template-default,single,single-post,postid-16854,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Street View-update brengt satellietweergave en ‘vertrouwde fotografen’

Google Street View-update brengt satellietweergave en ‘vertrouwde fotografen’

Google Street View-update brengt satellietweergave en ‘vertrouwde fotografen’

In de Google Street View-app kun je op ontdekkingreis op allerlei interessante locaties, of die nu dicht bij huis zijn of aan de andere kant van de wereld. Met de nieuwste update van de app wordt het onder andere mogelijk om satelliet-modus te gebruiken in plaats van de normale Maps-kaarten om beelden te ontdekken.

Satelliet-modus

De nieuwste versie van Google Street View voor Android brengt een paar kleine verbeteringen in de¬†interface en daarnaast de mogelijkheid om satellietbeelden te laten zien in plaats van de traditionele ‘getekende’ kaarten.

Screenshots van Google Street View

De nieuwe satelliet-modus is in te schakelen via de instellingen van de app. Volgens Android Police zitten er nog meer veranderingen aan te komen, zoals gezichtsherkenning voor zelfgemaakt Street View-beelden. Recentelijk voegde Google de mogelijkheid toe om zelf 360-graden-foto’s toe te voegen aan Street View en legt het bedrijf steeds meer de nadruk op¬†door gebruikers gemaakte (voornamelijk 360-graden)beelden.

Vertrouwde Fotografen

Google biedt bedrijven de mogelijkheid om fotografen in te huren die gespecialiseerd zijn in het maken van foto’s voor Google Street View en andere Google-diensten. In de nieuwste versie van Street View kunnen deze ‘Trusted Photographers’ aangeven of ze beschikbaar zijn voor nieuwe opdrachten door een schakelaar om te zetten in de instellingen.

Screenshots van Google Street View

Fotografen kunnen zich hier aanmelden om ook opgenomen te worden als Vertrouwde Fotograaf, maar helaas werkt de pagina met eisen op dit moment niet. Het lijkt er op dat het maken en plaatsen van minimaal 50 360-graden-foto’s in Google Street View er voor zorgen dat je in ieder geval in aanmerking komt voor deze titel.

Beschikbaarheid

De update voor Google Street View wordt op dit moment uitgerold en zoals we van Google gewend zijn, gebeurt dat stapsgewijs. Dat wil zeggen dat het nog even kan duren voordat de update voor jou klaarstaat in de Google Play Store. Mocht je niet willen wachten, dan kun je ook hier het installatiebestand handmatig downloaden en installeren.

Geen reactie's

Geef een reactie