Google Trips officieel: app helpt bij het plannen van je reizen - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
16875
post-template-default,single,single-post,postid-16875,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google Trips officieel: app helpt bij het plannen van je reizen

Google Trips officieel: app helpt bij het plannen van je reizen

Google Trips officieel: app helpt bij het plannen van je reizen

De app Google Trips is officieel gelanceerd en helpt jou bij het plannen van je reis. Door allerlei informatie te verzamelen probeert Trips een complete reisgids voor jouw vakantie te zijn.

Google Trips

Google Trips is niet helemaal nieuw, eerder werd de app al voor Local Guides beschikbaar gesteld, waar deze getest kon worden. Nu heeft Google het doek officieel van Trips afgetrokken en kan iedereen de app in de Play Store downloaden.

Google Trips moet jouw complete reisgids voor Android worden en combineert allerlei informatie in de app. Zo is er allereerst info te vinden over jouw reis, die door Google Trips uit jouw mail wordt gehaald als je daar toestemming voor hebt gegeven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vluchtinformatie over het geboekte hotel. Maar dat is nog niet alles.

Screenshot van Google Trip

Google kan in Trips aanbevelingen geven om activiteiten te ondernemen op jouw reis, waarbij bijvoorbeeld rekening wordt gehouden met het weer. Doordat Google veel info heeft van zijn gebruikers, worden de suggesties op jouw interesses afgestemd. Het is zelfs mogelijk om een dagplanning te laten maken, waarbij er gebruik gemaakt wordt van meerdere Google-apps. Denk daarbij niet alleen aan Trips, maar ook Maps kan eenvoudig geopend worden om te navigeren.

Verder maakt de app het mogelijk om restaurants te bekijken met de daarbij behorende beoordelingen, zien we informatie over het (openbaar) vervoer en geeft Google algemene info. Deze algemene informatie laat bijvoorbeeld de ziekenhuizen zien, geeft details over de valuta gegeven en natuurlijk ontbreekt het  kopje winkelen ook niet.

Hiermee wil Google een complete app aanbieden voor de reiziger. Handig is dat reizen volledig gedownload kunnen worden, waardoor de meeste data offline te gebruiken is.

Beschikbaarheid

Google Trips is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken. Er is wel een Google-account vereist om de app te kunnen gebruiken.

Geen reactie's

Geef een reactie