Google voegt onderwaterbeelden toe aan Street View - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17087
post-template-default,single,single-post,postid-17087,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Google voegt onderwaterbeelden toe aan Street View

Google voegt onderwaterbeelden toe aan Street View

Google heeft verschillende onderwaterlocaties toegevoegd aan Street View, zodat het bijvoorbeeld mogelijk wordt om koraalriffen te verkennen.

Dat meldt het bedrijf donderdag. De toevoeging is onderdeel van World Oceans Day op 8 juni, en laat onder meer zien hoe snel sommige koraalriffen verdwijnen.

Zo toont Google twee interactieve afbeeldingen van een rif bij Amerikaans Samoa, waar de verwarming van de oceaan in een jaar tijd heeft gezorgd voor snelle aantasting van het koraal.

Ook is het mogelijk om virtueel te zwemmen naast een zeeschildpad, bultrugwalvis en maanvis.

Google zegt te hopen dat zijn beelden kunnen worden gebruikt om veranderingen in de oceaan bij te houden. Het internetbedrijf werkt samen met verschillende organisaties om gegevens te analyseren en publiceren.

Bron:nu.nl

Geen reactie's

Geef een reactie