Help uw bedrijf opvallen deze feestdagen met afbeeldingen van Small Thanks - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17347
post-template-default,single,single-post,postid-17347,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Help uw bedrijf opvallen deze feestdagen met afbeeldingen van Small Thanks

Help uw bedrijf opvallen deze feestdagen met afbeeldingen van Small Thanks

Thanksgiving is donderdag en je weet wat dat betekent: als de kalkoen- en pompoentaart zijn verdwenen, begint het kerstinkopenseizoen officieel. Bedrijven van elke omvang proberen de aandacht van het winkelend publiek te trekken. Gelukkig voor jou, onderzoek toont aan dat 61% van de shoppers tijdens de feestdagen open staat voor aankopen bij nieuwe retailers. Help uw bedrijf op te vallen door de pas gelanceerde social posts van Small Thanks, onze hub voor gratis marketingmateriaal met informatie over uw bedrijf en beoordelingen van uw klanten te bekijken.

Als het gaat om het ontdekken van nieuwe winkels, zijn online reviews de mond-tot-mondreclame van vandaag geworden. U kunt van uw klanten pleitbezorgers maken door de echte Google-recensies van uw bedrijf te laten zien met nieuwe seizoensberichten van Small Thanks. Deel deze op uw sociale mediakanalen en als berichten op uw bedrijfsprofiel op Google, zodat ze worden gezien door potentiƫle klanten in Google Zoeken en Maps.

Het is belangrijk om online de aandacht van het winkelend publiek te trekken, ook als u een lokaal bedrijf bent. Laatste vakantieseizoen, 78% van de shoppers die een winkel bezochten, wendde zich eerst tot online zoeken. Laat die potentiƫle klanten zien dat u aan hun behoeften voldoet door een sociaal bericht te delen met Small Thanks, dat de unieke eigenschappen van uw bedrijf benadrukt, zoals geschenkverpakkingsservices of een kindvriendelijke omgeving. Op die manier ben je op hun radar als ze klaar zijn om te winkelen.

En als je nog meer manieren zoekt om wat flair toe te voegen aan je sociale media, bekijk dan de nieuwe #SmallThanks GIPHY-stickers. Hoe uw bedrijf er ook voor kiest om dit seizoen bekendheid te geven, we hopen dat deze nieuwe visuals u een paar meer opties bieden om vakantiekopers te bereiken.

Geen reactie's

Geef een reactie