HERE WeGo is nieuwe naam voor HERE Maps-navigatie - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
16850
post-template-default,single,single-post,postid-16850,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

HERE WeGo is nieuwe naam voor HERE Maps-navigatie

HERE WeGo is nieuwe naam voor HERE Maps-navigatie

Voor Android zijn er meerdere navigatie-apps beschikbaar, maar HERE Maps is één van de betere. Deze populaire app heeft een nieuwe naam en functies gekregen. Vanaf nu gaat deze gratis navigatie-app door het leven als Here WeGo.

HERE WeGo

Als er één navigatie-app is die bijzonder actief ontwikkeld wordt, dan is het wel HERE WeGo. Met de naamswijziging willen de makers laten zien dat het meer is dan ‘een kaart’. De oude naam HERE Maps dekte de lading simpelweg niet meer. De naamswijziging zou niets met de recente overname te maken hebben.

In HERE WeGo zijn alle functies die je zou verwachten aanwezig. Navigatie voor auto, fiets, te voet en het openbaar vervoer. Maar in de nieuwste update wordt dit verder uitgebreid met carsharing-diensten die aangeboden worden. Tevens wordt er nu pro-actief gewezen op beschikbare parkeerplaatsen in de buurt van de bestemming. Op deze manier word je actief voorzien van informatie.

Here WeGo

De afgelopen weken zagen we ook al de nodige updates voor Here WeGo. Zo werd eroffline fietsnavigatie toegevoegd, zagen we een update met meer toeristische informatie en het delen van routes is nu mogelijk. Van de tientallen navigatie-apps in de Play Store is HERE WeGo de meest complete app die gratis aangeboden wordt. Er zijn inmiddels meer functies aanwezig dan in Google Maps.

Here WeGo

HERE WeGo was voorheen eigendom van Nokia en kreeg veel aandacht rondom de lancering. In nog geen twee jaar is de app uitgegroeid tot een veelgebruikte app op zowel Android als iOS. De overname door een aantal grote automerken (BMW, Audi en Daimler) is dan ook een logische zet. Wat HERE WeGo ons in de toekomst gaat brengen is natuurlijk nog de vraag, maar het is in ieder geval een app om goed in de gaten te houden.

Beschikbaarheid

HERE WeGo is gratis te downloaden in de Play Store door op onderstaande button te klikken.

Geen reactie's

Geef een reactie