Nieuw onderzoek naar de convergentie van tv en digitale video - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17381
post-template-default,single,single-post,postid-17381,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Nieuw onderzoek naar de convergentie van tv en digitale video

HD360 Street View Onderzoek Google

Nieuw onderzoek naar de convergentie van tv en digitale video

Het tv-landschap verschuift op belangrijke, opwindende manieren. Consumenten hebben meer keuzemogelijkheden voor inhoud en manieren om te kijken dan ooit tevoren. Uitgezonden leiders (inclusief traditionele lineaire omroepen, OTT-aanbieders en digitale video-uitgevers) passen hun bedrijfsstrategieën aan voor het nieuwe tijdperk van kijkers. Gedurende deze transformatieve periode hebben omroeporganisaties verschillende uitdagingen gehad; ze worstelen met het genereren van inkomsten op het scherm, nieuwe technologie gebruiken en de manier veranderen waarop hun organisatie over digitaal denkt.

In een poging om onze geavanceerde tv- en videopartners voor te bereiden op de toekomst, hebben we onlangs Illuminas, een onafhankelijke onderzoekspartner, de opdracht gegeven om twintig tv-managers te interviewen om te leren wat nu top of mind is voor omroepen en wat hun langetermijndoelstellingen zijn voor de toekomst.

We zijn verheugd om hun observaties te delen in een nieuw rapport, “De convergentie van tv en digitaal: hoe omroepen bouwen aan succes”, wat onderwerpen omvat, variërend van kijktrends voor consumenten tot wijzigingen in verdienmodellen tot de mogelijkheid voor programmatische tv.

Dus, wat zijn de tv-trends die er toe doen … en hoe bereiden industrieleiders zich voor op de toekomst? Download het volledige rapport om erachter te komen.

Bron: blog.google

Tags:
, ,
Geen reactie's

Geef een reactie