Veiligheidscentrum: helpt u online veilig te blijven - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17355
post-template-default,single,single-post,postid-17355,single-format-standard,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Veiligheidscentrum: helpt u online veilig te blijven

HD360 Google Street View Beveiliging

Veiligheidscentrum: helpt u online veilig te blijven

Technologie maken voor iedereen betekent iedereen beschermen die het gebruikt. Al 20 jaar bouwt Google nuttige producten om het leven van mensen gemakkelijker te maken. Vanaf het begin weten we altijd dat wanneer mensen onze services gebruiken, ze ons vertrouwen met hun informatie en het onze taak is om deze te beschermen.

Vandaag zijn we begonnen met de uitrol van een nieuw uitgebreid Google Veiligheidscentrum. We hebben onze bronnen bijgewerkt en nog meer informatie verzameld op één site die is bedoeld om mensen te leren en te onderwijzen over belangrijke onderwerpen zoals gegevensbeveiliging, privacycontroles en online beveiligingen voor al onze gebruikers. De site zal de komende weken in meer dan 65 talen beschikbaar zijn.


Het Veiligheidscentrum is nog maar één manier om mensen te informeren over wat we doen om persoonlijke informatie privé en veilig te houden en hen controle te geven. Het is gekoppeld aan veel eenvoudig te gebruiken privacy-instellingen, zodat mensen de instellingen kunnen kiezen die bij hen passen. Het bevat nuttige beveiligingstips omdat we er alles aan doen om u veilig te houden wanneer u online bent, niet alleen op Google. En om gezinnen te helpen technologie beter te beheren, biedt het handige hulpmiddelen en hulpmiddelen om kinderen digitale veiligheid en burgerschap te leren.

Het helpen van mensen bij het beheren van hun privacy en veiligheid is een integraal onderdeel van alles wat we doen. In de loop der jaren hebben we veel tools gemaakt en deze worden altijd verbeterd, zodat u de controle behoudt: Google-account geeft u toegang tot alle instellingen om uw gegevens en privacy te beschermen; Privacycontrole helpt u snel te herzien en aan te passen welke gegevens Google gebruikt om uw ervaring te personaliseren; Met Mijn activiteit kunt u de activiteitsgegevens bekijken en verwijderen die zijn gekoppeld aan uw account.

Terwijl technologie de manier blijft veranderen hoe we leven, werken en spelen, groeit onze toewijding om u online veilig en beveiligd te houden. Deze site is het nieuwste voorbeeld van hoe wij onze verantwoordelijkheid nemen om u te beschermen.

Bron: Mark Risher, Google Privacy & Security, blog.google

Geen reactie's

Geef een reactie