Google Maps voor Tankstations - HD360
HD360, streetview, businessview, business view, virtuele rondleiding, Street View, bedrijfsfoto's, Google Trusted, Google Street View voor bedrijven,
17820
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17820,page-child,parent-pageid-2440,bridge-core-2.1.2,extensive-vc-1.9.1,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,evc-predefined-style,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-18067

Val op online

Trek meer klanten aan en maak contact wanneer ze op zoek zijn naar uw bedrijf zoals dat van u

Bereik meer klanten

Meten is weten! Maandelijkse updates houden u op de hoogte van de laaste ontwikkelingen.

Werk efficiënter

Maak het makkelijker voor u, je werknemers em uw klanten om langs te komen bij uw organisatie.

Trek nieuwe klanten met uw Google bedrijfsprofiel.

Uw Google bedrijfsprofiel wordt weergegeven wanneer mensen op Google Zoeken en Google Maps naar uw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Met Google Mijn Bedrijf kunt u eenvoudig uw bedrijfsprofiel maken en updaten, en uw bedrijf van de beste kant laten zien om nieuwe klanten te trekken. De Google Maps – Op de kaart campagne is ontworpen om tankstations beter zichtbaar te maken op momenten dat consumenten online zoeken (vooral op een mobiel apparaat) naar een plek om te tanken, eten of even op te laden.

Mooie vermelding in Google

Ontvang een mooie vermelding in de Google Zoekresultaten met de opvallende vermelding ''Binnen Kijken''.

Uw bedrijf in Google Maps

Met 1 druk op de knop de navigatie naar uw bedrijf starten in de meest gebruikte navigatie app ter wereld.

Google Street View

De mooiste interactieve manier om uw bedrijf aan potentiële nieuwe klanten te laten zien.

Professionele Fotoreportage

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Met professionele foto's geeft u uw bedrijf de allure die het verdient.

Schep Vertrouwen

Laat zien wie u bent en wat u doet. Geef potentiële klanten letterlijk een kijkje in de keuken.

Stijg in de Google Ranking

Door de interactieve content blijven bezoekers langer op uw website en komen ook vaker terug.

Bereik meer klanten onderweg

Laat zien wat uw organisatie speciaal maakt. Bereik de doelen doe voor u belangrijk zijn.
Ongeachte de

wat er ook verandert wanneer mensen zoeken, uw klantenbestand uitbreiden of stroomlijnen hoe u zaken doet, wij kunnen u laten zien hoe u uw volgende doel kunt bereiken

Interesse na verloop van tijd (Live vermeldingen op Google)
Getallen geven zoekinteresse weer ten opzichte van het hoogste punt op de kaart voor de opgegeven regio en tijd. Een waarde van 100 is de grootste populariteit voor de term. Een waarde van 50 betekent dat de term half zo populair is. Een score van 0 betekent dat er niet voldoende gegevens waren voor deze term.

Leer hoe klanten uw bedrijfsvermelding gebruiken

Ontdek hoe klanten uw bedrijfsprofiel gebruiken. Hoe hebben ze u gevonden? Waar komen ze vandaan? Via Google Mijn Bedrijf krijgt u meteen antwoord op dergelijke vragen.

Bekijk de weergaven en acties van klanten voor meer informatie over uw prestaties en hoe u zich kunt onderscheiden. Met insights kunt u klikken, gesprekken, weergaven van uw bedrijfsprofiel en meer bekijken.

Joyce Steenis

joyce@hd360.nl
tel: 085-2084059

Jesse Gisolf

jesse@hd360.nl
tel: 085-2084059

Ons team staat voor u klaar

Met jarenlange ervaring op het gebeid van marketing communicatie en Google advertising weten wij als geen ander hoe wij een organisatie online het beste in beeld kunnen brengen. Voor meer informatie of deelname aan de Google Maps Op de Kaart campagne kunt u contact op nemen met Joyce of Jesse. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw organisatie te laten groeien onder het genoegen van een goed kop koffie.

HD360 virtuele rondleiding , hd business view

Deze Virtuele Showroom werkt overal

Met Google Street View voor bedrijven zijn er geen plug-ins nodig, je hoeft geen Windows PC te gebruiken of een speciale browser te gebruiken, “it just works!”. Jouw bedrijf is direct zichtbaar in Google, de klant kiest Street View en kan direct in de showroom stappen om zo de glimmende bolides in volle glorie bekijken. Op de PC, laptop, tablet en smartphone. Het is ook mogelijk de presentaties direct te koppelen aan de ondernemerspagina of op social media zoals Facebook.

Gerealiseerde projecten

360 Graden Fotografie

Elke autoverkoper die foto’s moet maken van een nieuw binnengekomen occasion weet dat een mooie foto maken echt niet eenvoudig is. Daarom stelt Google hoge eisen aan fotografen die Street View winkel tours mogen toevoegen. Onze fotografen zijn gecertificeerd door Google en mogen deze 360 graden presentaties maken. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van een speciale camera. De beste beelden worden als virtuele tour toegevoegd aan Google Street View. Je hoeft er de winkel niet voor te sluiten, de apparatuur is onopvallend en de fotograaf werkt subtiel en efficiënt.

HD360 Google Business view VR Cardboard

HET LAATSTE GOOGLE NIEUWS

Neem contact op met HD360

Neem contact op!

Wilt u meer informatie of direct een afspraak inplannen? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Google Business View Video

Bekijk hier de officiële Google Maps Business View video en zie wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Veel gestelde vragen

Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen over Google Street View, 360° fotografie en virtual tours.

Haal het meeste uit het internet met Google diensten van HD360

HD360 heeft een reeks producten om uw bedrijf te laten groeien. Ontvang een gepersonaliseerd plan om uw volledige reeks aanbevelingen te zien, of ga meteen aan de slag met deze belangrijke producten.